Adel'eenah

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم
Recent Tweets @
Posts I Like
Who I Follow

islamic-quotes:

Some of the names of AllahNs

(Click to enlarge)

(via bosnianmuslima)

G <3

Oh you who have believed, fear Allah.

Ali-Imran [3:102] 

"Kjo dynja është ngordhësirë, e luanët nuk u afrohen ngordhësirave."~ Omeri r.a.

"Kjo dynja është ngordhësirë, e luanët nuk u afrohen ngordhësirave."

~ Omeri r.a.

Ya mumin

Ya mumin

Mekati yt nuk eshte me i madh se meshira e Allahut, PENDOHU

Mekati yt nuk eshte me i madh se meshira e Allahut, PENDOHU

Sa do të doja, kur të dal para Allahut, të më thotë: “SHKO, JE E FALUR!” &lt;3

Sa do të doja, kur të dal para Allahut, të më thotë: “SHKO, JE E FALUR!” <3

“Mos mendo kurrsesi që Allahu nuk e vëren atë që bëjnë keqbërësit!” (Ibrahim: 42).

O rob i Allahut qe po me privon nga obligimet e mija, 
shfleto librin e Zotit tend, do te bindesh edhe ti:

Kur’an, En-Noor [24:30, 24:31, 24:60]
Kur’an, Al-Ahzab [33:32, 33:33, 33:53, 33:55, 33:59]

Dështimi është ndëshkim, Pendohu.

Faliture is a punishment, Regret.

Bëhu si hëna, që njerëzit e ngrenë kokën për ta parë, dhe mos u bë si tymi, i cili ngritët lart për ta parë njerëzit&#160;!!

Bëhu si hëna, që njerëzit e ngrenë kokën për ta parë, dhe mos u bë si tymi, i cili ngritët lart për ta parë njerëzit !!

Peace: a word from a Merciful Lord. (36:58)That is Salam to you. Its predicate is ‘upon them’ but another explanation is that it could be the object of the verb. That is, Salam on the people of paradise from the Merciful Lord.The apparent meaning of this Holy verse is that the Salam is without any intermediary, directly from the Lord of the worlds. Salam for the Faithful is usually through mediatories. At the moment of death, it is through the angel of death and his assistants.

Peace: a word from a Merciful Lord. (36:58)

That is Salam to you. Its predicate is ‘upon them’ but another explanation is that it could be the object of the verb. That is, Salam on the people of paradise from the Merciful Lord.

The apparent meaning of this Holy verse is that the Salam is without any intermediary, directly from the Lord of the worlds. Salam for the Faithful is usually through mediatories. At the moment of death, it is through the angel of death and his assistants.

I&#8217;ve chosen the muslim one, the leader of our salah, my companion to jannah

I’ve chosen the muslim one, the leader of our salah, my companion to jannah

Don’t be nervous 

&lt;3

<3